Udforsk:

BLIV KLAR TIL

VERDENS BEDSTE

LEGEAFTALE

Med en billet til Oplevelseszonerne

LEGEAFTALE

Bliv klar til verdens bedste

Verdens bedste legeaftale er for LEGO® fans i alle aldre, og du er velkommen med eller uden billet til LEGO House. Uden en billet til LEGO House Oplevelseszonerne kan du udforske det store LEGO Square, de ni tagterrasser med kreative legepladser, LEGO Store samt de LEGO inspirerede spisesteder.

Med en billet til Oplevelseszonerne får du adgang til timevis af LEGO leg og aktiviteter samt millioner af LEGO klodser.

LEGO® Fan Tour

Det sker

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det mon dufter på en LEGO® fabrik? Hvordan LEGO Koncernen startede og blev til, hvad det er i dag? Hvordan det ser ud bag kulisserne bag de mest spændende steder i LEGO Koncernen?

Deltag i en af de eksklusive endagsture fra LEGO House, hvorfra vi bevæger os ud i Billund for at lære mere om LEGO Koncernen og fortiden, nutiden og fremtiden for LEGO klodsen.

Varighed: 1 dag
Pris: 2499 DKK

LEGO Fan Tours foregår på engelsk. LEGO fans skal være fyldt syv år for at deltage i en LEGO Fan Tour. Børn og teenagere mellem 7 og 17 år skal være ledsaget af en voksen deltager.

Kom igen og igen og igen...

Årskort

Med et årskort til LEGO® House kan du komme lige så tit du vil. Prisen for et årskort er 449 DKK. 

Årskortet kan kun købes ved personlig henvendelse i Informationen i LEGO House. Hvis du ønsker at få opgraderet din billet til et årskort kan du gøre det hele dagen den dag din billet er gyldig (dagens billet opgraderes til årskort og prisen fratrækkes).

Årskort-holdere skal altid booke plads til LEGO House inden besøget online på www.LEGOHouse.com - og kan ikke blot møde op i LEGO House på besøgsdagen.

Vær opmærksom på, at der i ydersæsonen er mange "skoledage" (tirsdage-torsdage), hvor LEGO House er lukket for offentligheden.

Art Machine

SKOLER

I LEGO® Art Machine kan elever i 4.-6. klasse deltage i en eksperimentel aktivitet, hvor en bestemt mængde begrænsede LEGO klodser og en enkelt pen er alt hvad du behøver.

Dette er en 60-minutters praktisk og teoretisk aktivitet. LEGO Art Machine-programmet foregår i Rød Zone i LEGO House, og derfor kommer eleverne til arbejde fokuseret med nogle af de vigtigste kreative kompetencer.

Det giver nærmest sig selv, at LEGO® klodsen er som skabt til at stimulere kreativiteten. Alt går op i en højere enhed, når hjernen og de farverige klodser sættes i samme rum.De kreative kompetencer

SLIP KREATIVITETEN LØS

LEGO® House oplevelser

LEGO® House byder på kreative oplevelser for LEGO fans i alle aldre. Der er oplevelser for enhver smag og millioner LEGO klodser, der bare venter på dig og din familie.Uanset om I elsker at bygge med LEGO klodser, lege med LEGO® DUPLO®, vil se jeres kreationer svømme rundt i det digitale akvarium eller køre med biler og tog på vilde baner, så er de farvede Oplevelseszoner dér, hvor vores gæster bruger allermest tid, når de er i LEGO House.

Masterpiece Gallery er en hyldest til alle LEGO fans. Det er en hyldest til kreativitet og den menneskelige forestillingsevne og til legebørn og voksne med ustoppelig skabertrang. Det er en udstilling af voksne LEGO fans, som har skabt unikke og originale LEGO kunstværker.


Oplevelseszonerne