Nordenta

Vi er

Hos Nordenta er vi 115 specialiserede medarbejdere.
Siden 1963 har vi arbejdet for at gøre det nemt at drive tandkli
nik. 

Det startede med forbrugsvarer, og i dag består vi af seks forskellige enheder, der tilsammen udgør en stærk samarbejdspartner for dig som tandlæge.

Vi har alt fra udstyr, kurser, service og protetik til journalsystemet al dente – kort sagt, alt du skal bruge i hverdagen på en moderne tandklinik.

btn down
1.png
2.png
logo.png
3.png
4.png
5.png
background top

Vi er Nordenta

logo.png

For dig som klinikejer betyder det, at du får en totalleverandør, der tilbyder alt under ét tag. Professionel vejledning og gennemtænkte løsninger, der sikrer optimal effektivitet og en sund økonomi på klinikken.

small photo 1
small photo 2
small photo 3
btn back to hero
btn back to top

Vores mission er at gøre det nemt for dig at drive tandklinik!

Lejen inkl. moms er en driftsomkostning, som du kan trække fra i dit regnskab og skatteregnskab. Du undgår også et stort momsudlæg, fordi momsen er delt op i små bidder, som fordeles ud over hele lejeperioden.

2 Fradragsberettiget driftsomkostning

Lejeprisen er fast i alle 5 år, og der er ingen forudbetaling. Du kender dermed dine udgifter og kan sprede dem ud over mange måneder uden at belaste din likviditet.

1 Faste månedlige udgifter i 5 år

Tre fordele ved at leje

small photo 1 (Copy)

3 Ingen uforudsete udgifter

Lejeprisen er inklusiv levering, montering og serviceeftersyn
(inklusive eventuelle reservedele) i hele lejekontraktens løbetid.

Vi er her for dig

Proaktive og innovative

Vi er en af de største aktører inden for den danske dentalbranche, og det forpligter. Vi holder os på toppen af markedsudviklingen og stræber konstant efter at optimere vores produkter og services.

Åbne og ærlige

Vi giver professionel og faglig rådgivning. Vi gør en forskel for vores kunder og tilbyder løsninger, der giver reel værdi i hverdagen på tandklinikken.

Ambitiøse og ansvarlige

Vi stiller høje krav til os selv og vores samarbejdspartnere. Kun derigennem kan vi give vores kunder de bedste løsninger. Vi er ansvarlige og behandler miljøet, kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere med respekt.