PÅSKE 2021
#tivolifriheden
KAMPAGNE

Mål:

Hvert år i påskeugen afholdes “Påske i Tivoli Friheden”.
Her kan børn og voksne komme forbi og se den fine påskeoppyntning og hjælpe Hr. Kanin med at finde sine forsvundne påskeæg. Tivoli Friheden har gjort påskeugen meget børnevenlig, og som det ser ud lige nu, er der ikke noget, der rigtigt tiltrækker de unge voksne i alderen 21-35 år.

Det vil vi ændre på ved at afholde nogle hyggelige events i løbet af ugen, som er målrettet den ældre målgruppe, der besøger parken uden at have børn med. 


#tivolifriheden

#påskeifriheden

#easter

#visitaarhus

Marsmellow finder 20 mikro influenter i alderen 21-35 år, som bliver inviteret til de forskellige påskeevents. Influenterne har som minimum 1000 følgere og kommer fra Aarhus og omegn. Mikro influenter har loyale følgere, som oftest stoler på influenten, fordi de er mere relaterbare i forhold til makro- og mega influenter, hvor følgerne oftest ved, at makro influenten får betaling for deres performance på Instagram.

Vi sikrer, at alle influenter har mindst 70% danske følgere og en engagement rate på mindst 3,5%. Tallene er sat højt for at sikre høj kvalitet og for at sikre, at influenternes content når ud til relevante, danske følgere, som kan få vakt deres interesse i Tivoli Friheden.

Marsmellow sørger for al onboarding og aktivering af influenter samt den løbende kontakt. Det kræver mange timers arbejde, og især den indledende kontakt kan være tidskrævende og kan ofte foregå på skæve tidspunkter af døgnet. Efter eventet sørger vi for, at influenterne poster til tiden, og at de overholder alle juridiske krav. Vi sikrer os også, at influenternes content lever op til jeres forventninger, og derfor får vi altid tilsendt alt content til godkendelse, før det bliver postet online. 

Influenter:

+ vores netværk af mikro
og makro influencer

Event: 

Påskebord

Påsken handler om at være kreativ og pynte fint op, og hvad skaber mere påskestemning end et fint dækket påskebord? I samarbejde med et interiorbrand, fx Bitz, vil vi skabe et event, hvor 5 inviterede influenter og en række besøgende kan prøve kræfter med at pynte det smukkeste bord til årets påskefrokost.

Deltagerne får pynt og service til rådighed og skal herefter dække fint op på hver deres plads. Efter bordene er dækket, skal der være mulighed for at hygge sig med med de andre deltagere, spise lækre påskesnacks og få en drink eller to. 

Influenterne og de andre deltagere vil uden tvivl kunne skabe en masse fint content af de opdækkede påskeborde og skabe opmærksomhed om Tivoli Frihedens påskeuge. 


Event: 

Æggejagt

Hvert år til påske kan børn komme ind i Tivoli Friheden og samle æg. Vi vil skabe noget tilsvarende for de voksne, for de vil med sikkerhed også synes, at det er sjovt at tage på æggejagt med deres ven eller veninde. Vi skal blot sørge for, at præmierne er noget, denne målgruppe er interesseret i at vinde. Det kan fx være et årskort til Tivoli Friheden, en biograftur eller et gavekort til Magasin.

Deltagerne kommer ind i parken og får hver især udleveret en kurv. Derefter skal de på jagt i den fint oppyntede park og lede efter æg - jo flere æg, de finder, desto større chancer er der for at vinde de gode præmier. Hver aften skal dagens vinder findes, og hver dag er der en ny præmie på spil. 

På denne måde bevarer vi spændingen, fordi chancerne for at vinde er større, og fordi der ved at have en ny præmie hver dag med sikkerhed vil være noget for enhver smag. 

Æggejagten skal køre hver dag, så alle har mulighed for at deltage. Vi vil sørge for, at der hver dag kommer 2-3 influenter, som deltager i dagens æggejagt. Influenterne opfordres til at tage en ven eller veninde med, så vi på den måde kan vise, at det er en sjov og hyggelig ting at lave med dine venner i påskeferien. Influenterne skal løbende poste stories under deres jagt og på den måde skabe opmærksomhed omkring eventet og tiltrække flere besøgende i de efterfølgende dage. Under æggejagten går influenterne også på opdagelse i parken, hvor de opfordres til at tage billeder af den smukke oppyntning. 


Setting:

Vi vil skabe et smukt påskeunivers med farverige blomster, påskeæg og påskeharer. Parken skal pyntes med fine pastelfarver, som ser smukt ud og tiltrækker de unge, som får lyst til at tage billeder af det. 

Inde i parken skal der opstilles en stor væg, som er pyntet med påskeæg og farverige fjer i alverdens pastelfarver. Væggen skal være et oplagt sted at stille sig og få taget et billede, og den vil med sikkerhed blive et kendetegn på Instagram og løbende tiltrække flere unge, som også vil have taget et billede op ad den flotte påskevæg. 

Udover den fine væg, skal der laves et stort påskeæg, som man kan stille sig ind i og få taget et sjovt billede med sin ven eller veninde. Ægget skal, ligesom væggen, være dekoreret i pastelfarver.